Dostupnost: 46
209,00kn

Dostupne opcije

PREDNOSTI I KARAKTERISTIKE PURA BOČICA

SIGURNE:  PURA BOČICE izrađene su od sigurnog antibakterijskom nehrđajućeg čelika i medicinskog silikona. Jedine su bočice na tržištu 100% bez plastike BPA/BPS free i s certifikatom bez toksina (NonToxic Certified)

PRAKTIČNE: PURA slogan Baby Grows… Bottle Evolves™ odnosno „Bočica raste s djetetom“ govori o mogućnost jednostavne preobrazbe bočice sukladno potrebi djetetovog uzrasta. Promjenom dude/nastavka/poklopca bočica za dojenčad pretvara u bočicu za toddlera, ona u bočicu za pred školarca pa u sportsku bočicu.

PRILAGODLJIVE: Bočica je kompatibilna s dudama drugih proizvođača tako da nećete imati problem s prilagodbom ako prelazite na PURA KIKY s drugih marki bočica

JEDNOSTAVNE ZA UPOTREBU: Bočica sadrži vidljive oznake volumena s unutarnje strane kako biste mogli pratiti koliko tekućine dijete uzima.

MODERNE: Silikonski omotač bočice napravljen je od medicinskog silikona, a zbog mekoće i šarenila klinci ga jednostavno obožavaju!

LAKE ZA ODRŽAVANJE: PURA bočice perive su u perilici posuđa. Termo bočice NE preporučuje se prati u perilici zbog mogućnosti umanjenje izolacijskog  efekta! Veliko grlo bočice omogućuje jednostvano ručno pranje.

POUZDANE: Otporne su na udarce, te imaju doživotno jamstvo na čelične dijelove

PURA TERMO BOČICE: drže tekućinu toplom do 6 sati ili hladnom do 24 sata (uz led)

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro