Happy Tree - Naša pričaOvo smo mi. Oni, ona i ja. Imamo i tatu, no on se nije slikao. Ovo je moja priča. Počinje otprilike ovako;

…. a onda sam postala mama. Mama dva dječaka. Prvotnu viziju majčinstva u kojoj djeca i ja u haljinicama trčimo cvjetnom livadom i smijemo se okupani suncem, zamijenio je nešto drugačiji scenarij. Ovakav. Prvo, logično je da ne nosimo haljine, već hlače sa milijuntim pokušajem zakrpe na koljenima. Drugo, livadom trčimo urlajući kao ranjene zvijeri okupane blatom. Svakodnevnica su nerf ratovi, zapišane wc školjke, a pravi izazov su odgovori na pitanja poput; Kako kakaju mravi? Kako piške curice? Zašto mama ne može biti moja žena? Kako Rakitić može biti prijatelj Messiju kad oni nisu iz iste zemlje?

U tom našem veselom kaosu ja sam se pitala, što je najbolje za moju djecu. S pažnjom sam birala proizvode za njih. Gucio ručno rađene cipelice koje je moj stariji sin nosio na proslavi svog prvog rođendana posebno su mi prirasle srcu. U njima sam vidjela potencijal. Nakon 10 godina rada u marketingu i prodaji odlučila sam povezati poslovno iskustvo i iskustvo koje mi je dalo majčinstvo i to podijeliti s ostalim mamama. Rodio se Happy Tree.

Happy Tree nije webshop s ogromnim brojem proizvoda od igle do lokomotive. Happy Tree čine proizvodi koji nisu produkt masovne proizvodnje, već su proizvedeni s onakvom pažnjom kakvom sami pristupamo svojoj djeci.

Svi proizvodi su visokokvalitetni i funkcionalni i doprinose kvaliteti razvoja i odrastanja djece. Proizvode za Happy Tree  biram primarno kao majka, s puno pažnje, prethodnog istraživanja i naravno ljubavi u vjeri da ćete vi kao i vaši mališani to osjetiti.

Podijelila sam moju priču s vama. Ako vam se svidjela i poželite pročitati još koju, pozivam vas da nam se pridružite na blogu Veseli Kaos Majčinstva.

Tajana Knez, mama i osnivačica Happy Tree