Proizvođač: Gucio
Dostupnost: 7
419,00kn

Dostupne opcije

PROIZVEDENE S LJUBAVLJU

Dizajner Gucio cipelica imajo je jedan cij – proizvesti najbolje cipele za svoju djecu, koje će brinuti o zdravom rastu i razvoju stopala. Od prvog modela do danas svaka se cipela ručno izrađuje, a njegov trud nagrađen je certifikatom „Zdrovwa Stopa“ /"Zdravo Stopalo", kojeg dodjeljuje CLPO – Centralni laboratorij industrije cipela iz Krakova u Poljskoj

PATENTIRANA STRAŽNJA STRUKTURA CIPELE

Stražnji dio cipele pri hodanju se prilagođava individualnoj širini djetetove pete fiksirajući je u cipeli. To je prvo takvo rješenje u svijetu i zaštićeno je patentom broj 187609.

LAKŠE USTAJANJE I HODANJE

Izrazito meka koža cipele i lagani materijal đona, učinili su Gucio cipele idealnima za sve dječje aktivnosti, od šetnje parkom do penjanja po drveću i toboganima. Ne zovu ih uzalud cipelama koje vole djecu, ali i obrnuto.

SAVITLJIVI ĐON

Zahvaljujući mikroelastičnom materijalu, đon je savitljiv i otporan na klizanje. Njegova žuta boja daje prepoznatljivost brandu Gucio.

ZAŠTITA PRSTIJU

Poseban šav na prednjem dijelu cipele osigurava zaštitu prstića tijekom puzanja i igre.

ŠIROKI PREDNJI DIO GAZIŠTA

Široki prednji dio gazišta omogućuje zdrav rast i razvoj stopala.

Možda se čini teško naručiti cipele preko interneta ali pomoću ovih uputa zapravo je vrlo jednostavno.

Slijedite jednostavne korake kako bi pronašli odgovorajuću veličinu Gucio cipela za svoje dijete.

  1. Stavite komad papira na pod uza zid.
  2. Djetetovu desnu nogu stavite na papir tako da mu/joj jepeta pritisnuta uza zid. Isto to napravite i s lijevim stopalom.
  3. Označite na papiru vrh najduljeg djetetovg prsta, pa ravnalom izmjerite duljinu. (isti postupak za lijevu i desnu nogu)
  4. Sada usporediteduljinu djetetovog stopala s centimetrimau tabeli ispod (SLOBODAN PROSTOR ZA PRSTE JE UKLJUČEN)
Broj cipela Duljina stopala u cm
18 11 cm
19 11,5 cm
20 12 cm
21 12,5 cm
22 13,2 cm
23 14 cm
24 14,5 cm
25 15 cm
26 15,5 cm
27 16 cm
28 16,5 cm
Gucio dječje cipele podržavaju zdravi rast i razvoj dječjeg stopala te su najbolji izbor za prve korake i nadalje. Izrađuju se ručno od 1997 g. od prirodne i izrazito meke kože, a bojaju se netoksičnim bojama. Njihova kvaliteta nagrađena je certifikatom "Zdravo stopalo", a inovativnost patentom. Patentirana je posebnost stražnje strukture cipele koja se pri hodanju prilagođava individualnoj širini dječje pete pa tako petu i gležanj drži fiksiranima u cipeli. Prenji dio gazišta je širok što ih u kombinaciji  sa  stražnjim dijelom koji fiksira petu, čini idealnom dječjom cipelom. Gucio dječje cipele potpuno su prilagođene malim stopalima. Njihov đon je otporan na klizanje, a poseban šav na prednjem dijelu zaštita je dječjih prstića pri puzanju i igri a ujedno štiti i cipelu od ružnih ogrebotina.Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro