“Iza djeteta roditelj, ispred djeteta novi horizonti koje osvaja! To je WeeRide sjedalica.”

WeeRide je još jedan američki brand koji je out of the box pristupom kreirao inovativne proizvode za klince u vožnji na 2 kotača. No da bi vam ispričala kako sam uspjela dovesti ovaj proizvod na naše tržište moram vas provozati od Istre do Amerike, od Portugala do Slovenije.?

Moj šogor je kupio WeeRide Safefront sjedalicu za svoju kćerkicu naručivši je iz Velike Britanije. Odmah mi je rekao da je to genijalan proizvod za moj shop. Naravno kao i za svaki proizvod koji uvrštavam u Happy webhop morala sam se prvo samo uvjeriti. Svidjelo mi se kako je moja trogodišnja nećakinja s lakoćom odradila biciklističku rutu po istarskoj Parenzani pritom se zabavljajući i uzimajući pauze spavajući. Uživala je u pogledu jer je sjedila ispred tate, a spavala je naslonivši se na mekani naslon WeeRide sjedalice. Proizvod je vrhunski, odluka je pala.

Kontaktirala sam direktno gospodu u Ameriku koji su me usmjerili na Portugal kao glavnog distributera za Europu. Leyre iz Portugala olakšava mi posao i vodi me do Danijele iz Slovenije koja je distributer za naš dio Europe. Sjeli smo na sastanak i WeeRide je stigao na naše tržište!

Zadovoljna interesom proširila sam ponudu i na CO-PILOT, a namjera je dovesti još nekoliko zanimljivih proizvoda.

Pročitajte Wee Ride sigurnosne upute.

Nijedan dobavljač nije slučajno na Happy Tree webshopu. Biramo se srcem!