#smartbottlesforsmartkids

Jednostavno savršene bočice koja su rekle NE plastici i toksinima, a DA zdravlju, inovaciji i očuvanju okoliša.

pura prijevodPURA (engl PURE, čisto).  Priča o Puri je priča o dobroj ideji i viziji, vjeri u te ideje, vjeri u sebe i ne odustajanju. Life coachevi bi vam rekli – to je recept za uspjeh.

Tvrtka Pura je osnovana 2008. g. i u početku ideja o bočicama s toliko benefita nije nailazila na očekivani interes tržišta. Bila je ispred svog vremena. Ipak kao roditelji, vlasnici tvrtke vjerovali su da roditeljima ništa na svijetu nije toliko važno koliko zdravlje njihove djece. Zato su zanemarili negativne komentare, udvostručili svoj trud, slušali svoje kupce i nastojali usavršiti svoj proizvod i benefite koje on pruža.

Tržište je polako počelo pokazivati interes, a 2012. g. tvrtka je osvojila zapanjujućih 14 neovisnih nagrada uključujući priznanje pedijatara i Zastupničkog doma SAD-a. Pura je postala, kako vlasnici kažu pravom tvrtkom. 2016 g. Pura bočice postale su prvi proizvod s certifikatom izrade bez toksina (non-toxic certified) koju dodjeljuje MadeSafe organizacija.

Danas PURA broji 37 nagrada i 23 izdana patenta, a vlasnici komentiraju; Naši su kupci konačno shvatili – nema mjesta za plastiku u ničijim ustima, izdržljivi trajni proizvodi su daleko bolji za naš okoliš, ali i za naš novčanik. A zar nije cool imati bočicu koju možemo prilagoditi uzrastu i potrebama svog djeteta? Zahvalni smo što se naši proizvodi prodaju u više od 40 zemalja, no naše putovanje je tek započelo i već radimo na novim proizvodima koje kreiramo tako da budu najbolji u svojoj kategoriji!

When you know better you do better!

Pura boce

Ništa nije važnije za vaše malene i velike.

Kao JEDINA 100%-na boca bez plastike i JEDINA boca koja je certificirana kao NE-TOKSIČNA od strane MADESAFE-a Pura je dokazana lider na tržišti po pitanju sigurnosti.

Saznajte više o sigurnosti PURA boca u ovom videu od 1 minute.

VRIJEDNOST PURA BOCE

Patentirani sustav poklopca omogućuje Pura bocama i šalicama da se razvijaju s promjenjivim potrebama vaše obitelji. Korištene boce tako se mogu koristiti godinama umjesto mjesecima, jednostavnom zamjenom silikonskog poklopca kako vaše dijete sazrijeva.

Saznajte kako vam Pura štedi novac u ovom videu od 1 minute.

JEDNOSTAVNOST PURA BOCE

Nudimo tradicionalne i PuraTherma ™ izolirane boce u šest veličina od 150ml do 850ml s pet potpuno kompatibilnih, 100% bez plastike, silikonskih poklopaca. Uzmite bilo koju bocu, bilo koji nastavak, bilo koji silikonski poklopac i odaberite boju omotača kako biste zadovoljili vaše raspoloženje ili potrebe prema aktivnostima.

Pura olakšava vaš život; saznajte kako u ovom videu od 1 minute.

ODRŽIVOST PURA BOCE

Zašto su roditelji stalno prisiljeni kupovati nove bočice dok njihova djeca sazrijevaju? Ovakva pretjerana potrošnja nije samo skupa, nego doprinosi pitanjima zaštite okoliša diljem svijeta.

Recikliranje više nije dovoljno; saznajte zašto u ovom videu od 1 minute.

MODERAN DIZAJN PURA BOCE

Kako se Pura proizvodi uspoređuju s drugim bocama? Sve što vidite iz Pure jedinstveno je za Puru jer je svaki proizvod dizajniran kao najbolji u svojoj kategoriji.

Saznajte kako Pura rješava suvremene izazove u ovom jednominutnom videu.

Nijedan dobavljač nije slučajno na Happy Tree webshopu. Biramo se srcem!