Jedina jakna koja grije dva srca!

Liliputi! Visoka kvaliteta iz srca Europe! Nastalo održivom proizvodnjom u EU.

Informirajući se o mađarskoj tvrtki Liliputi upravo mi je bilo nevjerojatno koliko se poklapamo u poslovnoj viziji i misiji, odnosno privatnom pogledu na svijet, odgoj i majčinstvo! Kada posao radiš sa srcem onda se privatna i poslovna načela jednostavno stope. Nijedan dobavljač nije slučajno na Happy Tree webshopu. Biramo se srcem!

Liliputi je osnovala mama jedne djevojčice Esther Walger, a danas kao vlasnica i glavna direktorica svojim kupcima prenosi sljedeće;

Esther Walger

Kada djetetu od prvih dana omogućimo biti blizu majke, ono razvija osjećaj sigurnosti i povjerenja u sve što ga okružuje. To uvelike pomaže njegovom psihičkom i fizičkom razvoju.

Kada kupujete naše proizvode, vi podržavate odgoj zasnovan upravo na načelima važnosti ranog kontakta i njegovanja bliskog odnosa roditelja i beba/djece kao preduvjeta za humaniji i zdraviji svijet.

Kada kupujete naše proizvode motivirate nas da kontinuirano radimo na poboljšanju naših ciljeva i unaprjeđenju proizvoda te također podržavate obiteljski posao koji stvara radna mjesta za mnogo žena u našem gradu. HVALA vam na vašem povjerenju!

Liliputi u stvaranju svojih proizvoda surađuje s talentiranim mađarskim dizajnerima te koristi visokokvalitetne materijale i kada god je moguće proizvod se šije ručno i uvijek se stremi savršenstvu. Svojih načela drže se i kad je riječ o Liliputi timu. Smatraju da jedino u veseloj atmosferi i međusobnim poštovanjem tim može biti produktivan i ispunjavati ciljeve. Liliputi je jednostavno visoka kvaliteta iz srca Europe!

Nijedan dobavljač nije slučajno na Happy Tree webshopu. Biramo se srcem!