Najnježniji ukras oko maminog vrata dok ga ne zamijene ruke djeteta

ILADO je francuski brend maternity nakita inspiriran tradicijom starog naroda Maya koji se smatra jednim od najciviliziranijih indijanskih naroda.

Predivne ILADO mama ogrlice namijenjene su prvenstveno trudnicama.  Ljuljajući se ne trudničkom trbuhu ovaj nakit proizvodi mekan i ugodan zvuk zvonjave u kojem beba u majčinom trbuhu može uživati od 18 tjedna.

Prednosti ovih ogrlica osnivačice Ilada otkrile su tijekom vlastitih trudnoća. Stvorile su ILADO kako bi to iskustvo mogle podijeliti sa što više majki, u nadi kako će ogrlice donijeti radost i spokoj majkama diljem svijeta dok se povezuju sa svojom bebom, čak i prije prekrasnog trenutka rođenja, te da će ona postati prekrasan simbol dragocjene veze s njihovim djetetom.

Jedom kad se beba rodi taj zvuk djelovat će umirujuće na nju i podsjećati je na sigurnost koju je imala u maternici. Uznemirena beba poznato je, utjehu traži u poznatim zvukovima, među prvima traži one koje je slušala tijekom trudnoće (otkucaji srca, šumovi i sl.)

ILADO mama ogrlice unikatni su i ručno rađeni nakit dizajniran u Parizu i dostupan u izabranim dućanima diljem svijeta. Ponosi smo što ga zastupamo na našem webshopu.

ILADO mama ogrlice jačaju vezu između mame i djeteta.

 MAGIJA STARE LEGENDE

„Harmony ball“ ili „Angel Caller“ tradicionalno su nosile Mayanske trudnice. Legenda kaže da mekana kristalna zvonjava ima snagu prizvati bebinog anđela čuvara. <3 Nakon rođenja, bebe bi se umirile kad bi čule zvuk ne koji su navikle u maternici. Mame pripadnice plemena Maya  bi tada prema tradiciji ušile privjesak u tkaninu kao bebinu tješilicu ili bi ga okačile na bebinu zipku kako bi i dalje zvuk koji privjesak proizvodi prizivao zaštitu anđela čuvara.

Njegova poznata melodija podsjetit će vašu malu bebu na sigurnost koju je imala u maternici, pomažući vašem novorođenčetu da se mirno prilagodi vanjskom svijetu.

Nijedan dobavljač nije slučajno na Happy Tree webshopu. Biramo se srcem!