Jedine papučice koje djeca ne skidaju s nogu

Puno mama i puno djece. To vam je brand Babice. BaBice čine Malgorzata, Paulina, Celina, Olga, Magdalena i Iwona, žene koje stvaraju visokokvalitetne brandove, a najbolji savjetnici i suradnici su im njihova djeca. Djeca nikada ne lažu kad ih pitate za mišljenje, jel tako mame? To mi najbolje znamo.

NO KAKO SU NASTALE BABICE?

Babice tim

Magdalena je radila u poljsko-njemačkoj tvrtki Hobea production. Hobea je pružala usluge za krojenje i šivanje proizvode za druge tvrtke. 2014 godine Magdalena postaje generalni manager tvrtke (bravo Magda!), a 2015 g. timu se pridružila njena sestra Malgorziata i ubrzo i Paulina. Njih tri zajedno su kreirale brand BaBice koji je postao prvi vlastiti brand tvrtke. I to vrlo uspješan. Što reći nego snaga žena na djelu! Womenpower!

Napomenut ću i to da su Babice jedini brand koji je pronašao Happy Tree, a ne obrnuto. Snažne žene traže snažne žene, malo samohvale nikoga nije ubilo, što sad ?

K V A L I T E T A U tom prvom razgovoru na moj upit po čemu se razlikuju od drugih, Paulina mi je rekla; tradicionalne metode štavljenja kože koriste teške metale i kemikalije koje putem kože mogu štetiti dječjem zdravlju. Koža koju mi koristimo prolazi rigorozna laboratorijska testiranja. Sa sigurnošću garantiramo da su naše dječje bez kroma, formaldehida  te kancerogenih tvari.
Najveći naglasak Babice stavljaju na kvalitetu kože od koje izrađuju dječje papučice. Kako bi garantirali sigurnost i najvišu kvalitetu, koža je atestirana i certificirana te dolazi od sigurnih i provjerenih dobavljača.

Koža koja se koristi u izradi dječjih papučica Babica je u skladu sa zahtjevima UNI EN ISO 14001: 2004 standarda kojeg postavlja Sustav za upravljanje zaštitom okoliša (Environmental Management System).

Babice su jedina poljska tvrtka čija je kvaliteta proizvodnje potvrđena TUV Nord certifikatomU svaki ručno izrađeni par papučica utkana je strast i posvećenost Babice tima.

A kako to izgleda od izrade do sretnih nožica, pogledajte u priloženom videu.

Nijedan dobavljač nije slučajno na Happy Tree webshopu. Biramo se srcem!