http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/436209/Majcinstvo-je-u-njoj-probudilo-poduzetnicki-duh-i-za-sad-joj-dobro-ide.html..
Posjetite nas na Danima beba, djece i trudnica od 27.-29.11. u Westgate-u!
Dođite i upoznajte nas! Happy Tree sudjeluje na Danima beba, djece i trudnica. S vama smo od 27.-29.11. u Westgate shopping centru u Zagrebu.Na sajmu se možete uvjeriti u kvalitetu ručno rađenih Gucio dječjih cipelica i kupiti ih po povoljnijim cijenama.Sudjelujte u nagradnoj igri i osvojite energizirane svijeće koje će vaš prostor napuniti pozitivnom energijom, a svoje dijete nagradite prekrasnom unikatnom narukvicom od dragog kamenja iz naše kolekcije Shubha dizajn.Samo slijedite ugodan miris prirodnih eteričnih ulja iz naših svijeća i pronašli ste nas!Za one slabijeg osjetila mirisa nalazimo se kod ulaza br 5!  ..
Gucio kampanja u domovima zdravlja
 U rujnu ove godine Gucio brand predstavili smo na pedijatrijama domova zdravlja Zagreba, Splita, Rijeke, Varaždina, Čakovca, Šibenika, Zadra i Samobora. Cilj kampanje je podići razinu svijesti o važnosti utjecaja cipela na razvoj dječjeg stopala, a onda šire na kralježnicu i držanje tijela te  posljedično cjelokupno zdravlje djeteta. ..
Plavi ured o nama
 http://plaviured.hr/happy-tree-proizvodi-s-dodatkom-paznje/..
Nagradna igra na portalu Ordinacija.hr
http://www.ordinacija.hr/budi-sretan/igraj-i-osvoji/gucio-djecje-cipele-cipele-koje-djeca-vole-nositi/..
Prikazano 1 do 5 od 5 (1 stranica)